Winterslaap

Een winterslaap kennen we bij Under 9 niet. Wij gingen gewoon door met trainingen. Iedere zondag in Hageveld, want dat is voor de grootste groep uit Hoofddorp niet ver rijden. Met Jelte en Boy erbij en ook nog een vrijwilliger van de Veteranen, want we stonden daar met 15 tot 20 spelers. Ook hadden we een succesvol cricket clinic bij de 1e montessorischool in Hoofddorp met Erik van Muiswinkel en mijzelf. Inmiddels zie je overal op school Rood en Wit posters hangen.

ACC kreeg te horen dat Rood en Wit voor het eerst mee zal doen aan de competitie voor U9. Vorig jaar speelde enkele spelers in een gecombineerd team met Bloemendaal en werden zelfs kampioen. Dus regelde we een indoor wedstrijd tegen ACC en wisten het te winnen. Ook Bloemendaal ging ons testen en weer ging het winst naar Rood en Wit. Laat de competitie maar beginnen!

Buiten trainen is erg leuk. Er stond een kooi op wielen en daar gingen we in batten. De kooi had het zwaar te beleven met de sterke batters. Hij probeerde nog overeind te staan, maar hield het niet lang vol. Resultaat? Rood en Wit U9 200/0, Kooi 0/all out.

Er lopen geruchten dat het de sterke wind was dat voor de kooi fataal was, maar dat is een fabeltje. Het was de U9 batters… met een beetje hulp van de wind. šŸ˜‰

U9 groeten,
Elwin Wouterse